Povestea Kitisimo 2018-11-26T11:20:31+00:00

Povestea Kitisimo

Fiecare părinte de astăzi se confruntă cu monopolul gadget-urilor și cu lipsa acută a activităților creative și recreative a copiilor lor, în favoarea jocurilor electronice. Am încercat din răsputeri să combat fenomenul și m-am axat foarte mult pe stimularea creativității și a motricității fine a  copiilor mei, și, într-un final, am reușit să ajungem acolo unde îmi doream: ne-am dezvoltat împreună pasiunea pentru artizanat și ne-am stimulat reciproc imaginația. Am depășit provocări de ordin estetic, cromatic sau de execuție și am făcut jucărele, articole de decorat, accesorii și chiar hăinuțe.

Materialele, fibrele, texturile, țesăturile și mărgelele, toate au un loc aparte în sufletul meu și, mai nou, al copiilor mei. Toate reprezintă mici unelte ce prind viață atunci când sunt meșterite cu drag și bucurie. Iar atunci când le împărtășesc cu oamenii din jurul meu, capătă un farmec aparte. Din acest motiv, am ales să transform hobby-ul în mod de viață și să extind public pasiunea familiei mele. Astfel, a luat naștere KITISIMO – un brand fresh, chic, prietenos și girlish, destinat mamelor și fetelor, pentru a avea activități interesante împreună sau pentru activități constructive  în gașca de fete.

Toate produsele KITISIMO sunt lucrate manual și individual și sunt disponibile pe mai multe culori (în cazul în care se dorește schimbarea culorii, se recomandă menționarea culorii preferate în comandă). KIT-urile de lucru conțin toate materialele necesare pentru a realiza, fără efort suplimentar, produsul specific fiecăruia, iar ingredientele cheie sunt răbdarea, bucuria de a lucra și dorința de a purta un accesoriu realizat cu forțe proprii.

Comenzile se pot plasa la adresa de email: comenzi@kitisimo.ro, la numărul de telefon: 0770 696 535 sau prin mesaj privat pe pagina de facebook Kitisimo.

„De mică îmi petreceam vacanțele la bunici, unde o admiram pe bunica cum tricotează. Atunci s-a înfiripat în mine pasiunea pentru împletit. Am făcut apoi hăinuțe pentru mine, pentru copiii mei, pentru copiii prietenelor mele, iar de un an am renunțaț la meseria de inginer și mi-am îndreptat complet atenția către hobby-ul pe care vreau să îl cresc cât mai frumos.”