X

Un material miraculos, Lana Fiarta


Ce este lâna fiartă?

Lâna fiartă este la fel de simplă cum sugerează numele. Se realizează prin fierberea lânii pentru a micsora și comprima fibrele, care se micșorează până la aproximativ 20% până la 50% ca mărime, deci are aspectul unui material mai rigid, asemănător.Este utilizata într-o gamă largă de articole de îmbrăcăminte de iarnă, inclusiv paltoane, jachete, veste și cardigane.
Lâna fiartă arată smart, așa că este o modalitate excelentă de a include căldura lânii în garderoba ta, fără a fi nevoie să folosesti tricoturi voluminoase. O piesă de lână fiartă va fi întotdeauna foarte versatilă, astfel încât să o poți face să funcționeze pentru orice ocazie – de la ținute casual, la haine de birou și chiar la supermarket.
Cum este la purtat?
Materialul este super cald și rezistent la vânt, așa că nu este de mirare că este folosit pentru atâtea haine de iarnă. Atunci când lâna este fiartă, bule mici de aer sunt prinse în material. Acest lucru formează un tampon natural împotriva temperaturilor reci și permite purtătorului să mențină o temperatură constantă. Înseamnă, de asemenea, că este o țesătură care permite pielii să respire, astfel încât este foarte confortabilă în timp ce încă ești încântat. Este ușor și moale la atingere, deci se simte excelent împotriva pielii tale și nu are zgârieturile altor haine din lână. Din cauza densității țesăturii, aceasta este, de asemenea, mai rezistentă decât lâna la apă, deoarece picăturile de apă se rostogolesc pe suprafață.
Categories: Fără categorie
Kitisimo: